Appartement en inrichting

Het appartement E2 bevindt zich op het complex 'Les Fermes de Méribel' in chalet - Eskimo aan de Chemin de Devant in Méribel Village. Van buiten gezien lijken het grote gebouwen, binnenin biedt het gezellige, efficient ingerichte appartement veel privacy. Het heeft een balkon om te zitten en te zonnen, waarop men ook bij regen droog blijft. De zon kan er uitbundig schijnen en bij bewolkt weer kan men genieten van de mooie wolken formaties, die per minuut van vorm veranderen.

De ingang van het appartement bevindt zich op de begane grond van Chalet Eskimo. De winterfoto hieronder geeft U een indruk van de voorzijde waar, op de begane grond in het midden, het appartement E2 is gesitueerd.

Deze foto geeft U een goede indruk van de voorzijde van het appartement.


Indeling

Het plattegrond geeft een goede indruk van de inrichting van het appartement. De entree is voorzien van een ruime kast voor het opbergen van bagage en jassen. Het woongedeelte heeft een open keuken uitgerust met diverse luxe huishoudelijke apparaten, zoals combi-magnetron, vierpits keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast , televisie en dvd-speler.
In het appartement zijn twee slaapkamers aanwezig, de grootste is voorzien van een tweepersoons bed en heeft veel kastruimte. De kleinere slaapkamer, direct bij de entree links, is voorzien van een tweepersoons stapelbed, met daaronder ruime laden voor het opbergen van bagage. In de woonkamer staat nog een tweepersoons bedbank. De badkamer is voorzien van een verwarmd handdoekenrek, wastafel, douche en een bad.

In de kelder van het chalet is een skilocker voor 6 paar ski's en schoenen aanwezig. Huurders van het appartement kunnen gebruik maken van een gezamenlijke parkeerplaats direct voor het gebouw.

Huisdieren zijn in het chalet en appartement niet toegestaan!Hierboven ziet U de voorzijde van chalet Eskimo in de vroege zomer. Appartement E2 is gesitueerd op de begane grond, rechts van de lantaarnpaal.

Gedurende het ski-seizoen en in de maanden juli/augustus zijn er een bakkerij en supermarkt in Méribel Village geopend. De rest van het jaar kunt u inkopen doen bij de Sherpa supermarkt in Norel, het hoger gelegen deel van het ski-dorp Méribel. Norel kunt u natuurlijk per auto bezoeken, maar u kunt ook bovenlangs lopen via de berghellingen, een mooie wandeling. In juli en augustus is er nog een supermarkt geopend langs de weg van Méribel Village naar Méribel.

Voor meer informatie en reserveringen kunt U per telefoon of e-mail contact opnemen.